De anderhalve meter regel in de wet?


0

De anderhalve meter regel in de wet ???

Voor wie het nog niet gelooft, het gaat toch gebeuren. Op 1 juli dit jaar zou deze wet in werking gesteld moeten worden, volgens Hugo de Jonge.

Het blijkt maar weer dat hij onze vrijheden verder gaat inperken, als een dief in de nacht. Deze man is gevaarlijk!!!

De wet inhoudelijk: houd anderhalve meter afstand!!!

Voor wie het nog niet ziet of wil zien, waar wij naar toe gaan, vraag ik me af of er geen alarmbelletjes gaan rinkelen. Als je nog niet beseft hoe vrij je was voor de maatregelen, probeer dan voor jezelf te bedenken wat er gaat veranderen als deze wet in gaat.

Even een voorbeeld ter verduidelijking, Als u met uw familie op straat loopt en daar een dikke boete voor krijgt, omdat u de anderhalve meter niet hanteert, dezelfde mensen als waar u na een lange dag een kopje koffie mee drinkt op uw bankstel.

Er zijn zoveel mensen die de anderhalve metermaatregel geschonden hebben. Er zijn in totaal 10.000 boetes uitgedeeld. En dan de demonstratie in Amsterdam, waar niet werd opgetreden door Burgemeester Femke Halsema. Is er wel een virus?

Hugo de Jonge wil geen gezeur meer, dus gaat hij onze vrijheden voorgoed afpakken. Er kan nog wat worden aangepast worden in de wet. Dit omdat er eerst nog een advies komt van de Raad van State en een debat moet komen in de Eerste en Tweede kamer.

Er is geen Corona meer in Nederland. Voor 99,99% van de bevolking is het niet dodelijk!!!Een kwart van een procent heeft de ziekte gehad. In Nederland waren er 6000 doden, waaronder voornamelijk mensen met een gemiddelde leeftijd van 80 jaar. De meeste van hen hadden een of meerdere aandoeningen. Slechts 600 mensen zouden zijn overleden aan alleen Corona. Als dat waar is, want hoe makkelijk werden de doden op de Coronalijst gezet? In 2018 overleden er veel meer mensen en jongere mensen aan de gewone seizoensgriep. Waar was de media toen om de doden te tellen?

En nog mogen we niet in groepen samen komen, naar het voetbalstadion, op een terras zitten, en vul maar in. Waarom worden de maatregelen niet afgeschaft?

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *