Bill Gates moet worden gearresteerd wegens misdaden tegen de menselijkheid!!!


1

Bill Gates moet worden gearresteerd wegens misdaden tegen de menselijkheid!!!

Een Italiaans parlementslid gebruikt haar platvorm in het parlement om Bill Gates te bekritiseren. Hij zou een vaccinatie misdadiger en een globalistisch werktuig zijn.

Bill Gates heeft uiterst veel interesse in de hele Coronacrisis, want het vergroot de activiteiten van zijn stichtingen. Hij heeft kortgeleden al een patent gekregen op het zoeken naar een vaccin tegen COVID19.

Bill Gates zijn stichtingen en activiteiten tijdens de Coronacrisis, zijn het middelpunt van mogelijke duistere activiteiten. Wat het meeste opviel was toch wel het protest van de Italiaanse afgevaardigde van Rome, Sara Cunial. Zij hield een toespraak die naar parlementaire gewoonten niet gebruikelijk was.

Hierin riep zij alle parlementariërs op, zich te wapenen tegen alle plannen voor verplichte vaccinaties. Deze vaccinaties zouden worden gepland door de corrupte elites, zoals de Deep State. Zij wijst naar Bill Gates als grote boosdoener achter de inentingscampagne en de pandemie zelf.

Bill Gates werkt al tientallen jaren aan een plan om de wereldpolitiek te controleren. Het doel van Gates speculeert zij, zal zijn dat hij macht krijgt over Landbouw, Technologie en Energie.

Cunial, de anti vaccinatie campagnevoerder vindt Gates een schurk.  Dit omdat hij en zijn stichtingen al jaren campagne voeren in ontwikkelingslanden. Ze beschuldigt hem niet alleen van steriliseren van miljoenen vrouwen in Afrika, maar ook van het verlammen van honderd duizenden kinderen in India.

politie.jpg

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *