Kinderen in de Filpijnen mogen pas weer naar school na vaccinatie!!!

In de Filipijnen mogen tientallen miljoenen kinderen pas weer naar school, als er een Coronavaccin is ontwikkeld.


0

Kinderen in de Filipijnen mogen pas weer na school na vaccinatie!!!

In de Filipijnen mogen tientallen miljoenen kinderen pas weer naar school, als er een Coronavaccin is ontwikkeld. Dit hebben de functionarissen aangekondigd. Mogelijk volgen er nu lessen via de TV.

De scholen blijven dicht tot er een vaccin is, liet de Minister van Onderwijs Leonor Briones in een verklaring weten. De scholen in de Filipijnen beginnen weer eind augustus. Er wordt nu op afstand lesgegeven door de leraren. Velen zullen deze lessen niet kunnen volgen, omdat er miljoenen mensen in armoede leven. Zij hebben geen TV of computer om de lessen te volgen.

Wetenschappers werken met man en macht aan een vaccin, maar weten nog niet wanneer deze beschikbaar worden. Het Britse farmaceutische bedrijf AstraZeneca hoopt dat het vaccin in september dit jaar nog beschikbaar zal zijn, als alle klinische testen goed zijn.

De gezondheidsorganisaties gaan de vaccins verspreiden zegt het farmaceutische bedrijf.

De vaccins worden gefinancierd door niemand anders dan Bill Gates.

De Financial Times liet in 2017 zien, dat AstraZeneca in Irak na de val van Saddam Hoesein regelmatig zaken deed met terroristen.

Er wonen zo’n 25 miljoen kinderen in de Filipijnen in de basisschool- en middelbare school leeftijd. Het schooljaar duurt in de Filipijnen van juni tot april.

filipijnse .jpg

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *