Twee partijen, twee meningen!!!


-1

Tijdens het kort geding afgelopen donderdag van Virus Waanzin tegen de Staat is het meer dan duidelijk geworden hoever beide partijen het met elkaar oneens zijn.

De Volkskrant noemt het een botsing tussen beiden werelden in Den Haag tijdens het kort geding. De Volkskrant benoemde ook dat de partij van de Staat met brede bewijzen en feiten kwamen terwijl Virus Waanzin met alternatieve feiten aan kwamen met als doel alle maatregelen seponeren.
Voordat de rechtszaak begon waren er al een paar dingen voorgevallen zoals de rechter die op het laatste moment werd vervangen omdat deze verkoudheidsklachten zou hebben. Virus Waanzin vroeg zich terecht af of de huidige rechter wel de tijd had om zich in te lezen in de dagvaarding van 55 pagina’s.

Jeroen Pols en Willem Engel stoorde zich vrij wel meteen aan het plexiglas tussen de zitplaatsen van de rechtszaal. Op deze manier was het lastig om met elkaar te kunnen overleggen. Nadat ze hadden gevraagd of het zonder plexiglas tussen hen in kon, werd hun verzoek niet ingewilligd door de rechter.
Het gaat om de kennis die we hebben over het coronavirus. Engel en Pols zijn van mening dat de anderhalve meterregel geen meerwaarde biedt, omdat het virus zich niet per definitie via hoesten of niezen verspreid zoals het RIVM beweert. Het virus zou worden verspreid door aerosolen. Dat zijn minuscule druppeltjes die minuten in de lucht blijven zweven.
Engel en Pols wilde een duidelijk antwoord en onderbouwing van de coronamaatregelen, maar er werd nergens inhoudelijk op ingegaan. Het is een beleid die doorgaat zoals we deze al maanden kennen. Onze deskundigen weten heel goed waar ze over praten. We moeten er op vertrouwen dat het wel goed komt.

Er zijn 80 mensen alleen aan corona overleden zegt Virus Waanzin. 6000 mensen hadden een onderliggende ziekte en stierven met corona en niet aan corona. Bovendien heeft het RIVM ook niet bewezen dat Corona hier nog in Nederland is. Het huidige testcijfer zou gebaseerd zijn op foutieve testen. Alle nieuwe gevallen zouden vals positief getest zijn.

Over vaccins zei Engel het volgende, Vaccins gaan niet werken tegen corona. Het heeft nooit geholpen bij gewone griep. Waarom dan wel voor corona? Zweden die niet in lockdown was is een goed voorbeeld. De Staatsadvocaat beweert dat het virus nog steeds in Zweden is en dat Zweden daarom ook geen vakanties mogen boeken. Pols zegt hier over dat het een strafmaatregel is naar andere landen toe. Andere landen vormen een eenheid tegen Zweden.
Een onderzoeker van het RIVM noemde een artikel van Imperial College. Het ging om een schatting van het genoemde IFR (Infection Fatality Rate) Hierin onderbrak Engel de onderzoeker met een feit dat dat artikel op de zwarte lijst van  verdachte artikelen staat.

De rechtszitting werd steeds heviger. Dit is niet zomaar een proces zei Pols. Dit gaat om onze toekomst. De toekomst van Nederland, dit is een ramp. Het vertrouwen in de rechter nam ook af. Op het einde van de zitting zei hij geen vertrouwen te hebben in een uitspraak in hun voordeel. Hij besloot over te gaan op een wrakingsverzoek. Dit is een verzoek om een andere rechter. Het betekent dat de partijdigheid van de huidige rechter in twijfel wordt getrokken.
De reden van de wraking waren als volgt, de rechter had op 12 Juni 2020 al een mening gevormd over het aantal doden dat corona had veroorzaakt. Daarmee zou ze partijdig zijn. Bovendien nam ze amper initiatief om opheldering te vragen bij de tegenpartij.

De datum van een nieuw kort geding is nog niet bekend. Als de kamer het wrakingsverzoek goedkeurt wordt er opnieuw een proces gehouden. Al niet doet de rechter over 2 weken uit

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *