Opheffing van de lockdown en social distancing in andere landen!!!


-1

In Nieuw Zeeland zijn alle maatregelen inclusief de social distancing ingetrokken. Dit omdat er geen Corona besmettingen meer zijn. Hier toe werd op 8 juni 2020 besloten.

Er zijn geen regels meer tegen samenscholing en social distancing hoeft ook niet meer. Alles is ook weer gewoon open. De scholen en werkplaatsen en het oude normaal begint weer te leven.

Mochten er nieuwe besmettingen komen, dan is dat niet het grootste probleem maar wel de economie. Daar moeten de regering en het volk de aandacht op vestigen.
Nieuw Zeeland heeft ook een strenge lockdown gehad, maar wel met het geweten dat ze weer snel naar het oude normaal terug konden gaan. Hier in Nederland probeert een corrupte regering ons in een nieuw normaal te dwingen.

IJsland heeft ook alle maatregelen opgeheven. Zij hadden geen strenge lockdown op een paar winkels en bedrijven na, die dicht gingen zoals bijvoorbeeld kappers.

Zweden koos er voor om zoveel mogelijk open te houden voor de economie. Ze lieten ouderen ook niet aan hun lot over in tehuizen zoals hier in Nederland. Zweden heeft gekozen voor een zachte lockdown, zonder dwang van de Overheid. Landen die amper een lockdown hadden, hebben het vaak beter gedaan dan landen die wel een lockdown hadden.

Dat het met de bevolkingsdichtheid te maken heeft is onzin, want daar zeggen de cijfers niks over. Landen met een dunne bevolking met een lockdown, boekten geen betere resultaten.

In Nederland zijn we alles kwijt geraakt, terwijl ze in Zweden nog hun leven hebben. Hier worden we nog steeds geterroriseerd door onze regering. Landen als Zweden, Japan, IJsland en Nieuw Zeeland, hebben wel het vertrouwen gekregen van hun Overheid. Nederland heeft nooit iets te vertellen gehad. Al het goede werd gecensureerd en elk andere mening werd verbannen.

Het is meer duidelijk dat landen die minder maatregelen hadden resistenter tegen het virus zijn geworden.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *