Wat heeft Bill Gates gedaan? Is hij wel zo onschuldig?


-2

Wat heeft Bill Gates gedaan? Is hij wel zo onschuldig?

De neef van Robert F. Kennedy, broer van voormalig President van de Verenigde Staten John F. Kennedy, Robert F Kennedy jr. beschuldigt, miljonair Bill Gates over van alles op Instagram. Volgens Kennedy jr is Gates een dictator, die de controle wil krijgen over de wereldgezondheidszorg.

Door zijn overtuiging dat hij de uitverkorene is, om de wereld te redden met technologie en experimenten en zijn obsessie met vaccins, lijkt hij overal boven te staan.

Kennedy jr doet een boekje open over Bill Gates:

Bill Gates beloofde het land (India) vrij te maken van polio doormiddel van vaccins. Ieder kind zou voor het vijfde levensjaar een vaccin krijgen. Tussen het jaar 2000 en 2017 kwam er een polio epidemie, waarbij 496.000 kinderen verlamd raakten. India stelde Bill Gates daarvoor verantwoordelijk en zette hem per direct uit de adviesraad. Het aantal poliogevallen daalde per direct. De Wereld Gezondheids Organisatie gaf uiteindelijk toe, dat de vaccins verantwoordelijk waren voor de polio uitbraak. De meest vreselijkste  epidemieën uit Congo, de Filipijnen en Afghanistan zijn gelinkt aan de vaccins van Gate. Wereldwijd veroorzaakten zijn vaccins drie kwart van de wereldbevolking van alle poliogevallen.

De Gates Foundation financierde in 2014 ook experimentele HPV vaccintesten, ontwikkeld door het merk, GSK en Merck. Ze deden de testen op 2300 jonge meisjes in afgelegen dorpjes in Indiase provincies, waarvan 1200 meisjes ernstige bijwerkingen kregen zoals , auto-immuunziekte en vruchtbaarheidsproblemen. Zeven van hen overleden. De Indiase overheid deed hier onderzoek naar en ontdekte, dat Bill Gates onderzoekers financierde, die ethische overtredingen begingen, zoals het onder druk zetten van jonge meisjes en hun ouders, vervalste toestemmingsformulieren en het hulp weigeren aan jonge meisjes die ziek waren geworden. Het Indiase gerechtshof buigt zich over de zaak.

Ook in 2010 financierde de Gates Foundation een klinische proef met een experimenteel malariavaccin van VSK. Hierdoor kwamen er 151 Afrikaanse kinderen om het leven. Zo’n 1048 kinderen die meededen aan het onderzoek, kregen ernstige bijwerkingen zoals verlamming, beroertes en stuiptrekkingen.

In de sub-Sahara, vaccineerden de medewerkers van Bill Gates tijdens de MenAfriVac campagne duizenden Afrikaanse kinderen tegen meningitis. Tussen de 50 en 500 kinderen raakten verlamd. Zelfs voormalig econoom Nelson Mandela en professor Bond vonden zijn werkwijze zeer controversieel, immoreel en meedogenloos.

Bill Gates is niet alleen een van de grootste donateurs van het WHO (World Health Organization) maar financiert ook grote farmaceutische bedrijven, die vaccins maken waar Bill zelf uiteraard ook belang in heeft. Zijn Foundation doneerde honderden miljoenen aan Merck, Sanofi, Eli Lilly, Pfyser, Novartis, GSK en noem maar op.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-2
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *