#ikdoenietmeermee

Er is een mooie juridische toolkit voor particulieren en ondernemers die zich willen wapenen tegen o.a. de boetedrift van BOA’s en politie. De overheid MAG je -juridisch gezien- namelijk deze maatregelen niet opleggen, zo simpel is het.

In deze toolkit wordt e.e.a. heel duidelijk uitgelegd en voorzien van alle materialen die je nodig hebt.

Voor de particulier: Alle materialen om de BOA op een afstand te houden betreffende zgn ‘corona-maatregelen’, en om boetes te voorkomen. Inclusief duidelijke handleiding en instructies alsmede informatie video’s.

Voor de Ondernemer: zelfde inhoud als het particuliere pakket echter met hieraan toegevoegd extra materialen (deurstikkers, winkelplakkaten, uitlegkaartjes klanten & personeel, instructie personeel, etc) om in jouw zaak jouw voorwaarden te kunnen stellen. Hierdoor kun je gewoon weer ondernemen, zoals het hoort.

Let op: Dit is een toolkit; geen verzekering. Je moet er dus zelf (ook) mee aan de slag. Wij gaan je daarin ondersteunen met instructies en opleidingsvideo’s: hierin leer je wat je rechten zijn, hoe je deze kunt gebruiken. Je leert wat je kan doen, en wat je vooral niet moet doen. Na het volgen van deze ‘mini cursus’ sta je sterker in je recht.

Meer informatie en verkrijgen toolkit:

www.veilig.nu